Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel
Hotelul Kassavetis 3* este amplasat la malul marii, la 10m de plaja, in centrul regiunii Limenas din Hersonissos. Locatia este perfecta pentru cei interesati de viata de noapte, restaurante si baruri. Proprietatea se afla la o distanta de: - 20 km fata de Aeroportul International din Heraklion; - 100 m de supermarket; - 200 m de cafenele, patiserii si restaurante; - 30 m de banca; - 20 m de farmacie; - 20 m de benzinarie; - in centrul orasului aproape de statia de taxi si autobuz.

Facilitati
Hotelul Kassavetis 3* ofera terasa, 5 piscine (1 piscina pentru copii, 2 piscine incalzite), 3 baruri la piscina, snack bar, bar, lounge/camera TV comuna, camera de jocuri, restaurant Mc Donald's, supermarket, sala de conferinte (capacitate 300 persoane), magazine.

Camere
Hotelul Kassavetis 3* este format din 2 cladiri care dispun de studiouri si apartamente spatioase si luxoase. Primul corp al hotelului se numeste Knossos si are 54 de studiouri si 29 de apartamente (12 studiouri si 3 apartamente sunt situate la parter). Hotelul se afla la o distanta de 20m de plaja. Acesta dispune de: 3 piscine (1 pentru copii), 1 bar la piscina, 1 bar in hotel, sezlonguri si umbrele, receptie 24h, seif, restaurant Mc Donalds, magazine. Al doilea corp al hotelului se numeste Festos si are 50 de studiouri si 17 apartamente (6 studiouri si 6 apartamente sunt situate la parter). Hotelul se afla la o distanta de 5m de plaja. Acesta dispune de: 2 piscine (1 piscina se afla pe acoperis), 1 bar la piscina, sezlonguri si umbrele, receptie, patiserie, statie de taxi si de autobuz, benzinarie. Hotelul Kassavetis 3* are 28 de studiouri si apartamente situate la 5m de plaja, cu vedere la mare ce dispun de: 3 piscine, 1 bar la piscina, 1 bar in hotel, sezlonguri si umbrele. Studiourile si apartamentele hotelului Kassavetis 3* au aer conditionat, balcon, chicinete (minifrigider, fierbator electric, cuptor), baie, foehn, aparat de ras, televizor, radio, telefon, seif gratuit si lounge. Camerele de la parter au o zona privata de 4-12 mp.

Facilitati

Piscina
Aer conditionat
Bar la piscina

Locatie