Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elounda Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Insula Creta, in partea de nord est, pe malul golfului Mirabello, la 7 km de statiunea Agios Nikolaos, la 65 km de Aeroportul "N. Kazantzakis" din Heraklion.


Recomandari

Inclus în colecția deluxe a celor mai bune hoteluri din lume "Cele mai importante hoteluri din lume".
Situat pe coasta de nord-est a insulei Creta, această stațiune exclusivistă oferă vederi uimitoare la Golful Mirabello. O oază unică, vegetatie luxurianta pe suprafata de 16 hectare, cazare de lux, servicii de primă clasă și preparate culinare gastronomice excelente. Peisaje naturale pitorești, o gamă largă de camere confortabile, restaurante, baruri, room service, grădini verzi,amfiteatru, un club pentru copii, un spa luxos, servicii de calitate fac din acest hotel varianta perfecta pentru turistii pretentiosi.


Descriere camere

Total 236 camere.

Facilități camere: aer condiționat individual, telefon direct, TV cu ecran plat, internet Wi-Fi gratuit, seif (gratuit), mini-bar, cadă / jacuzzi / duș, uscător de păr, set de baie, halate de baie și papuci, / terasă. Facilități suplimentare: TV în baie, CD / DVD player (cu un set de discuri) în unele tipuri de camere.


Cazare în clădirile principale (Elounda Building si Imperial Spa Building)
Classic Room Sea View/Elounda Building
Deluxe Rooms SPA Garden View
Deluxe Rooms SPA Sea View
Deluxe Rooms SPA Sea View Sharing Pool
Deluxe Rooms Side Sea View with Gym Facilities
Deluxe Family Rooms Sea View
Deluxe Family Rooms SPA Garden View
Deluxe Family Rooms SPA Sea View
Deluxe Hotel Suites Sea View (Plan deschis dormitor si living)
Deluxe Hotel Suites Sea View (Dormitor si living separat)
Deluxe Hotel Suites Sea View (2 dormitoare si living separat)
Classic Room Sea View/Elounda Building (~28 mp) Situate în clădirea Elounda. Constă dintr-un dormitor, baie și balcon, vedere panoramică la mare și Golful Mirabello. TV și muzică în baie.
Deluxe Room SPA Garden View (~ 45 mp) Situate în clădirea Imperial SPA. Dormitor cu o zonă de living, baie de marmură cu cadă cu hidromasaj, duș separat cu cameră de aburi. Balcon mare cu vedere la grădină și la munte. Există camere conectate.
Deluxe Rooms SPA Sea View (~ 45 mp) Situate în clădirea Imperial SPA și vedere panoramică la mare și Golful Mirabello. Dormitor spațios, cu o zonă de living, balcon mare,  baie cu cadă cu hidromasaj, duș separat cu o cameră de aburi și televizor. Balcon mare. Unele camere din această categorie sunt situate la parter si pot fi interconectate.
Deluxe Rooms SPA Sea View Sharing Pool (~ 45 mp) Situate la primul etaj al clădirii Imperial SPA, terase mari din lemn cu vedere la piscina comună (pentru 3-4 camere). Acestea constau dintr-un dormitor mare, baie de marmură cu cadă cu hidromasaj, duș separat cu  cameră de aburi și televizor mic.
Deluxe Rooms Side Sea View with Gym Facilities (~ 65 mp) Situate la primul etaj al clădirii SPA Imperial. Se compune dintr-un dormitor mare cu zonă de living, dressing și baie de marmură cu cadă cu hidromasaj, duș separat cu cameră de aburi și TV mic. Zonă de fitness și terasă mare cu grădină.
Deluxe Family Room Sea View (~ 60 mp) Situate în clădirile Elounda. Dormitor, cameră de zi, una sau două băi, cu acces din dormitor și cameră de zi, jacuzzi, duș separat, unele cu baie de aburi și TV mic.
Deluxe Family Room SPA Garden View (~ 90 mp) Situate în clădirea Imperial SPA. 2 dormitoare, fiecare cu zonă de living proprie și două băi: fiecare cu jacuzzi și duș separat cu o cameră de aburi și TV mic.
Deluxe Family Room SPA Sea View (~ 90 mp) Situate în clădirea Imperial SPA. 2 dormitoare, fiecare cu zonă de living proprie și două băi: fiecare cu jacuzzi și duș separat, cu cameră de aburi și TV mic.
Deluxe Hotel Suites Sea View (~ 60 mp) Dormitor și living în plan deschis. Situat fie în clădirile Elounda, fie în clădirea Imperial SPA. Acestea constau dintr-un dormitor și living în plan deschis, baie, unele cu cadă cu hidromasaj, iar unele cu duș separat, cu cameră de aburi și televizor mic.
Deluxe Hotel Suites Sea View 1-Bedroom (~ 60 mp) Dormitor și living separat. Situate în clădirea Elounda. Dormitor și living separat, care poate fi folosit ca un al doilea dormitor și o baie, cu acces atât din dormitor, cât și din sufragerie, jacuzzi, cabină de duș separată (în unele camere îl puteți folosi ca baie de aburi ) și televizor mic.
Deluxe Hotel Suites Sea View 2-Bedrooms (~ 88 mp) 2 dormitoare și o cameră de zi separată. Situate în clădirea Elounda. 2 dormitoare, cameră de zi separată, care poate fi folosită ca un al treilea dormitor, 2 băi: una cu jacuzzi și duș separat (în unele camere poate fi folosit ca cameră de aburi) și un mic televizor.


Cazare în bungalow
Classic Bungalows Sea View
Luxury Bungalows Sea View Private Pool
Island bungalows waterfront
Cazare în bungalow
Classic Bungalows Sea View (~ 28 mp) Situate in a 2-a sau a 3-a linie de la mare. Dormitor spațios, confortabil și baie cu cadă cu hidromasaj, TV mic și în unele camere o cameră de aburi. Fiecare bungalou are o terasă sau o grădină spațioasă.
Luxury Bungalows Sea View Private Pool (~ 35 mp) Situate in a 2-a sau a 3-a linie de la mare, cu vedere panoramică la mare. Dormitor și baie cu cadă cu hidromasaj (unele băi au o baie de aburi) și TV mic. Terasă privată sau o terasă cu piscină privata încălzită, dotată cu un sistem contra-curent.
Island Bungalows Waterfront (~ 30 mp) Situate chiar lângă mare și au acces la o platformă de piatră (numai pentru aceste bungalouri), în mare. Dormitor confortabil și spațios, precum și o baie rafinată cu cadă cu hidromasaj și baie de aburi și un mic televizor.

Deluxe Hotel & Bungalow Suites
Deluxe Hotel & Bungalow Suites Sea View (dormitor și living separat)
Premium Hotel / Bungalow Suites Sea View (dormitor și living separat)
Deluxe Family Hotel Suites Sea View (2 dormitoare și o cameră de zi separată)
Deluxe Hotel & Bungalow Suites Sea View (~ 60 mp) Situate în clădirea Elounda. Dormitor și living separat, care poate fi folosit ca un al doilea dormitor; baie cu acces din dormitor și sufragerie - cu jacuzzi, duș separat (în unele camere pot fi folosite ca cameră de aburi) și un mic televizor.
Premium Hotel / Bungalow Suites Sea View (~ 65-80 mp) Situate în clădirea Elounda sau bungalow. Dormitor spațios, cu living separat, o baie sau două băi. Balcoane mari, cu vedere panoramică la mare sau vedere la grădină din bungalouri. Băile au o cadă cu hidromasaj, duș separat (în majoritatea camerelor cu baie de aburi) și un mic televizor.
Deluxe Family Hotel Suites Sea View (~ 88 mp) 2 dormitoare și o cameră de zi separată. Situate în clădirea Elounda, ele sunt alcătuite din două dormitoare, o cameră de zi separată, care poate fi folosită ca un al treilea dormitor și două băi: una cu jacuzzi și un duș separat (în unele camere poate fi folosit ca cameră de aburi) și un mic televizor.
Premium Villas
Island Villas Sea View with Private Heated Pool (dormitor și living în plan deschis)
Hideaway Villas Sea View with Private Heated Pool (dormitor și living separat)
Family Villas with Private Heated Pool (3 dormitoare, 3 băi, living separat și bucătărie)
Grand Villas Sea View with Private Heated Pool (2 dormitoare, 2 băi, living separat)
Cazare în Premium Suites & Villas
Island Villas Sea View with Private Heated Pool (~ 65 mp) Vile pentru o vacanță elegantă. Dormitor și living, unele cu șemineu, dressing și baie de marmură cu jacuzzi, duș separat, cameră de aburi și TV. Fiecare vilă are o piscină încălzită, dotată cu sistem de hidromasaj și contracurent. Unele camere au o grădină privată și o parcare privată.
Hideaway Villas Sea View with Private Heated Pool (~ 75 mp) Aceste vile oferă un sentiment excepțional de intimitate și exclusivitate. Dormitor, living separat și două băi, finisate cu marmură, jacuzzi, duș separat, baie de aburi și TV. Fiecare vilă are o grădină personală, piscină încălzită, cu hidromasaj și sistem contra-curent. Unele camere cu parcare.
Family Villas with Private Heated Pool (~ 130 mp) Situate într-o grădină umbroasă, la  altitudine, cu vedere laterală/parțială la mare. Dormitor principal cu pat dublu, două dormitoare cu unul sau două paturi de o persoană. Fiecare dormitor are o baie. Vilele au un living mare, cu zonă de luat masa, bucătărie complet utilată. Fiecare vilă are o terasă cu copaci, gazon și o piscină încălzită dotată cu sistem contra-curent.
Grand Villas Sea View with Private Heated Pool (~ 125 mp) Constă dintr-un living și două dormitoare, fiecare cu baie proprie din marmură, cadă jacuzzi, TV, baie de aburi și duș separat. Terasa din lemn se deschide spre grădină, oferind o priveliște frumoasă a mării. Piscină încălzită cu hidromasaj și sistem contra-curent. Unele vile au dressing, bucătărie mică sau parcare.

The Waterfront Dream Line
Island Suites Waterfront (dormitor și living în plan deschis)
Wellness Waterfront Island Suites
Ambassador Bungalow Suites Waterfront (dormitor și living)
Premium Waterfront Junior Suites with Private Heated Pool (dormitor și living separat)
Executive Bungalow Suites Waterfront (2 dormitoare și 2 camere de zi separate)
Presidential Bungalow Suites Waterfront with Private Heated Pool (dormitor și living)
Yachting Villas Waterfront with Private Heated Pool (dormitor și living separat) (Sea Pearl, Sea Silk, Sea Rubin, Sea Star, Sea Prince, Sea Princess, Sea Grace)
Yachting Villa with a Gym and a Private Heated Pool (dormitor și living separat) (Sea Majesty Villa)
The Family Villa Waterfront with Private Heated Pool (2 dormitoare și 2 camere de zi separate)
The Presidential Villas Waterfront with Private Heated Pool (dormitor și living separat)
Cazare The Waterfront Dream Line
Island Suites Waterfront (~ 55 mp) Situate chiar lângă mare, acces la plajă sau la terasa de piatră, cu coborâre directă spre mare. Dormitor și cameră de zi, baie cu cadă cu hidromasaj, cabină de duș separată (în majoritatea camerelor există o cameră de aburi în baie) și televizor mic, terasă din lemn.
Wellness Waterfront Island Suites (~ 60 mp) Situate chiar lângă mare, cu acces pe o platformă de piatră, scările duc spre mare. Cameră mare, care combină dormitorul și camera de zi (plan deschis), baie cu cadă cu hidromasaj, baie de aburi separată și un mic televizor. Oferă echipament modern de exerciții.
Ambassador Bungalow Suites Waterfront (~ 90 mp) Situate chiar lângă mare, cu acces la plajă sau la terasa de piatră, din care scările duc spre mare. Dormitor spațios și living separat elegant sau plan deschis. 1 sau 2 băi cu cadă cu hidromasaj, duș separat (majoritatea camerelor cu cameră de aburi) și un mic televizor, unele camere au echipament de exerciții fizice.
Premium Waterfront Junior Suite with Private Heated Pool (~ 55 mp) Situate chiar lângă mare, cu acces pe o terasă din piatră, din care scările duc spre mare. Dormitor combinat cu cameră de zi in plan deschis și baie de marmură cu cadă - jacuzzi, duș separat, în unele camere - baie de aburi în baie și un mic televizor. Pe terasă există o piscină încălzită dotată cu hidromasaj și sistem contra-curent.
Executive Bungalow Suites Waterfront (~ 115 mp) Camere noi situate chiar lângă mare, cu acces pe o terasă din piatră, din care scările duc spre mare. 2 dormitoare și 2 camere de zi separate spațioase, dintre care una poate fi folosita ca al treilea dormitor. Suita are 2 băi cu cadă jacuzzi, duș separat cu baie de aburi și un TV mic.
Presidential Bungalow Suite Waterfront with Private Heated Pool (~ 115 mp) Situate chiar lângă mare, pe o platformă de piatră de pe care scările duc spre mare. Constă fie dintr-un dormitor și living separat, fie dintr-o cameră mare care combină dormitorul și camera de zi (plan deschis) și 1 sau 2 băi de marmură cu baie jacuzzi, baie de aburi și TV. Terasă din lemn, cu piscină încălzită dotată cu sistem de hidromasaj și contracurent, acces la plajă.
Yachting Villas Waterfront with Private Heated Pool (~ 75 mp) Situate pe malul golfului Mirabello, cu vederi magnifice și acces direct la mare. Dotate cu tehnologii moderne care vor depăși așteptările celor mai pretențioși oaspeți. Vilele au o punte cu 3 nivele, piscină privată, dormitor spațios și cameră de zi, care pot fi deschise sau separate unul de altul, o baie cu cada adâncă, podea încălzită și cameră de aburi. Home cinema, hidromasaj. Facilitatile camerelor includ: 4 televizoare cu ecran Ad-NOTAM Crystal MirrorTV, Televizor culisant pe acoperiș, sistem muzical Tivoli "Hi-Fi", echipament de cameră controlat prin panou tactil, intrare principală automată.

Yachting Villa with a Gym & Private Heated Pool (~ 90 mp) Aceste vile sunt amplasate pe malul golfului Mirabello, cu vederi minunate și acces direct la mare. Vilele au o punte pe trei niveluri, piscină privată, dormitor spațios și cameră de zi, care pot fi deschise sau separate unul de celălalt, baie cu podea încastrată, podea încălzită și cameră de aburi și o zonă de gimnastică cu acces la piscină. Podele din lemn, home cinema, hidromasaj - fiecare detaliu a fost creat pentru a vă oferi un confort maxim pentru odihna dumneavoastră. Facilitatile camerelor includ: 4 televizoare cu ecran oglinda AdNOTAM Crystal MirrorTV, TV retractabil pe acoperiș, sistem muzical Tivoli "Hi-Fi", echipament de cameră controlat prin panou tactil, intrare principală automată.
The Family Villa with Private Heated Pool (~ 115 mp) Vila nouă de lux, decorată într-un stil modern și situată chiar pe malul mării. 2 dormitoare spațioase și 2 camere separate, confortabile, dintre care unul poate fi folosit ca un al doilea dormitor. Vila are două băi cu jacuzzi, duș separat cu cameră de aburi. Camera are o terasă spațioasă cu acces direct la mare și o piscină privată încălzită.
The Presidential Villas Waterfront with Private Heated Pool (~ 100 mp) Noi vile prezidențiale de lux, decorate într-un stil contemporan, pe plaja, cu vederi uimitoare. Dormitor spațios și cameră de zi separată, confortabilă, care poate fi folosită ca un al doilea dormitor. Vila are una sau două băi cu jacuzzi, duș separat cu cameră de aburi. Terasă spațioasă cu acces direct la mare și piscină privată încălzită.
Platinum Club
Grand Villa Waterfront with Private Heated Pool
Family Presidential Villa with Private Heated Pool
Royal Villas Sea View with Indoor & Outdoor Heated Pools
Cazare Platinum Club
The Grand Villa Waterfront with Private Heated Pool (~ 150 mp) Situate pe una dintre cele două plaje private, vedere magnifică la Golful Mirabello. Living spațios și zonă de luat masa, dressing și 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie, decorate cu mozaicuri. Terasă cu un TV de 42 ", piscină privată încălzită echipată cu hidromasaj și sistem contracurent.
The Family Presidential Villa Sea View with Private Heated Pool (~ 250 mp) Vilă cu două etaje. La parter există trei dintre cele patru dormitoare, fiecare cu baie proprie, living elegant și bucătărie complet utilată, iar vila are o intrare separată pentru personal. La etajul al doilea se află al patrulea dormitor, living cu șemineu și sală de gimnastică privată, complet echipată. În grădina personală se află o piscină încălzită în aer liber dotată cu hidromasaj și un sistem contra-curent. În plus, vila are cadă cu hidromasaj, televizor în baie, computer și parcare privată.
The Royal Villas Sea View with Indoor & Outdoor Heated Pools (~ 300 mp) Situate pe a treia linie de la plaja. Cameră de zi și sufragerie, 2 dormitoare, dintre care unul cu șemineu, bucătărie, 2 băi cu cadă jacuzzi, duș separat, cameră de aburi, saună și televizor. Sala de gimnastică și piscină interioară încălzită cu tavan din sticlă. Grădina (300 mp) cu piscină încălzită deschisă, dotată cu sistem de hidromasaj și contra curent. Computer și parcare privată.


Serviciul de curatenie in camere și schimbarea lenjeriei - zilnic.