Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facand parte din premiatul lant hotelier - Vita Hotels - modernul complex Carolina Mare reprezinta alegerea ideala pentru cei ce vor sa se bucure de malul marii pentru relaxare sau distractie alaturi de cei dragi. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai cele mai moderne echipamente si facilitati pentru a le asigura o vacanta cat mai placuta.Recomandat pentru vacantele in cuplu dar si pentru cele petrecute alaturi de intreaga familie, Carolina Mare isi propune sa impresioneze prin calitatea serviciilor.

Localizare
Situat pe plaja din Malia, una dintre statiunile prefeate an de an de catre turisti ofera combinatia ideala intre peisaje cat si animatia oferita de promenada cu magazine, restaurante si taverne.
Distante
- Aeroport (Heraklion) -> 37 km
- Hersonissos -> 15 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului face ca atractiile principale sa fie:
- statiunile din zona golfului Malia
- orasul-port Heraklion
- pitorescul Agios Nikolaos

Atu-uri hotel
- design modern
- pozitionare pe plaja
- concept All Inclsuive

Facilitati
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai 2 piscini exterioare pentru adulti si 2 pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare atat la piscina cat si pe plaja, prosop pentru plaja (se cere la receptie), mini-club iar pentru cei ce vor sa isi pastreze tonusul in vacanta terenurile de volei sau fotbal pe plaja cat si diverse terapii la centrul Spa (extra-cost) le sunt puse la dispozitie. Restaurantul principal serveste numeroase si delicioase preparate locale si internationale sub tip bufet. Internetul wi-fi este gratuit pe toata suprafata resortului. Programe de animatie cu dansatori folclorici sau muzica live sunt programate saptamanal iar pe timpul zilei o serie de programe de aerobic sau competitii sportive sunt conduse de catre echipa de animatie.

Camere
Cele 273 de camere ale resortului sunt spatioase si mobilate conform celor mai noi trenduri in materie de design avand ca scop principal comfortul si intimitatea oaspetilor.

Tipuri camera
-> Double Sea View
-> Double Garden view
-> Single
-> Double Swim Up
-> Double Superir Garden View
-> Family Garden View

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu sistem de climatizare cu control individual, TV satelit, seif(contra-cost), telefon, mini bar, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului, grup sanitar cu cada, articole de toaleta si uscator de par, balcon sau terasa mobilata. Camerele de tip Swim-Up ofera o piscina privata partajata iar camerele family permit cazarea familiilor formate din 4 membrii.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat
Wi-Fi
Restaurant
Mini Bar

Locatie