Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL CRETA MARIS BEACH:
Incepand cu 2012 hotelurile Creta Maris si Terra Maris formeaza un singur resort - Creta Maris Beach.
Sectorul Maris are avantajul localizarii pe una dintre cele mai bune plaje din zona Hersonissos.
Sectorul Terra imbina in mod armonios modernul cu traditionalul, facilitatile de lux cu liniile simple si serviciile excelente, toate acestea creand locul ideal pentru o vacanta de neuitat. Este situat la aproximativ 700 m de plaja, in spatele sectorului Maris. Ultima renovare a resortului a avut loc in 2015.

Tip masa: all inclusive

Localizare HOTEL CRETA MARIS BEACH:
Resortul este localizat pe plaja, la aproximativ 500 m de statia de autobuz, 2 km de centrul statiunii Hersonissos si 24 km de aeroport.

Plaja:
HOTEL CRETA MARIS BEACH este localizat pe o plaja de nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pentru oaspetii hotelului).

Dotari camere:
La HOTEL CRETA MARIS BEACH camerele din cladirea principala au un design placut si dispun de toate dotarile necesare petrecerii unui sejur memorabil: aer conditionat, televizor, telefon, seif, uscator de par, facilitati pentru pregatirea cafelei, mini-frigider. Bungalourile sunt replici ale caselor traditionale bazinului Marii Egee si sunt localizate pe plaja, langa piscina sau in gradina si dispun de aceleasi facilitati ca si camerele din cladirile principale
Camerele family sunt amplasate atat in cladirea principala cat si in complexul de bungalouri. Ocuparea minima in camerele family este de 2 adulti + 2 copii.

Facilitati hotel CRETA MARIS BEACH RESORT:
Restaurante si baruri: Hotelul are 6 restaurante - un restaurant principal € pentru mic dejun, pranz si cina (in cladirea Maris), restaurant bufet barbeque pentru cina, restaurant € pentru cina (in cladirea Terra), taverna cretana pentru cina, restaurant pentru mic dejun, pranz si cina (in cladirea Terra) si restaurant pentru pranz (in cladirea Maris), 6 baruri (3 in cladirea Maris, 2 in cladirea Terra si unul in zona bungalourilor).

Sport si recreere: 1 piscina interioara, 6 piscine pentru adulti, 2 terenuri de tenis, mini teren de fotbal, mini golf, volei pe plaja, sporturi acvatice (furnizori locali), tenis de masa, biliard, echipa de animatie, centru spa & wellness, centru fitness.

Facilitati copii
HOTEL CRETA MARIS BEACH RESORT: 6 piscine (una cu tobogane), mini club Asterias (pentru copii 4-11 ani), loc de joaca, mini disco (de 6 ori pe saptamana), jocuri video, lectii de tenis (contra cost), baby sitting si patuturi pentru copiii sub 2 ani, meniuri speciale, My Club - club pentru adolescenti.

Clasificare agentie: 5*

Web site: www.maris.gr

Locatie