Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO PLATANIAS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7,7 Booking.com Recomandat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii, oferta servicii de inalta calitate! Situat in una dintre cele mai cosmopolite statiuni ale insulei Creta, ' PLATANIAS", hotelul se afla la 9km VEST de orasul CHANIA, in fata plajei de nisip, foarte aproape de zona animata a statiunii. Pentru pranz si cina, tinuta eleganta obligatorie.Website:
http://www.portoplatanias.gr

Drinks & Food
Hotelul are in dotare 5 restaurante: Helios & Eros restaurant principal pentru mic dejun, pranz, cina in sistem bufet. Restaurantul IKAROS este situat pe acoperis si organizeaza seri tematice. Restaurant a-la-carte ISLAND, serveste o mare varietate de preparate usoare. Restaurantul a-la-carte VYTHOS si restaurantul IRIS pentru cine festive.

Spa & Wellness
Hotelul dispune de un centru de sănătate şi fitness, oaspeţii fiind răsfăţați cu piscină interioară încălzită, saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj şi masaje terapeutice.

Sport si divertisment
In cadrul hotelului se organizeaza urmatoarele activitati: voley pe plaja, tenis de masa, biliard, sah, carti de joc, table, darts. Turistii pot participa la programele de animatie organizate 6 zile pe saptamana. Seara Greceasca se organizeaza o data pe saptamana.

Localizare
Hotelul este situat in una dintre cele mai cosmopolite statiuni ale insulei Creta, ' PLATANIAS", la 9 km vest de orasul Chania, in fata plajei de nisip, aproape de zona animata a statiunii.