Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO PLATANIAS VILLAGE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8 Booking.com Hotelul este situat in statiunea Platanias, la 100m de plaja cu nisip fin din zona, la 12 km de orasul Chania. Complexul a fost RENOVAT integral in anul 2014, este organizat ca un sat traditional cretan, inconjurat de gradini si alei pietruite. Website
http://www.portoplataniasvillage.gr

Spa & Wellness
Turistii pot folosi centrul SPA al hotelului Porto Platanias Beach, situat vizavi. Oaspeţii sunt răsfăţați cu piscină interioară încălzită, saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj şi masaje terapeutice.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Platanias, la 100m de plaja cu nisip fin din zona, la 12 km de orasul Chania. Complexul a fost renovat integral in anul 2014, este organizat in forma de sat traditional cretan, inconjurat de gradini si alei pietruite. La o mică distanţă de mers pe jos de complex se găsesc multe taverne, baruri şi cluburi de noapte.

Drinks & Food
Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria cretană şi internaţională. Porto Platanias Village Resort are un snack bar şi organizează seri cretane cu muzică tradiţională.