Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BAY BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Grand Bay Beach este situat la 20 km de orasul Chania - Creta, pe plaja din statiunea Kolymbari, la 2 minute de mers cu masina de centrul statiunii. http://www.grandbay.gr/Spa & Welness
Turistii se pot relaxa prin intermediul urmatoarelor facilitati pe care hotelul le pune la dispozitia acestora: jacuzii, piscina interioara, masaje faciale si corporale, manichiura, pedichiura, sala de fitness, coafor. De asemenea, turistii hotelului Grand Bay Beach Resor pot opta sa se relaxeze in cadruil centrului Spa Cavo Spada Luxury Resort & Spa, unde primesc reduceri pentru tratamentele oferite.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in restaurantul principal al restaurantului , tip bufet, unde se servesc preparate varíate traditional cretane dar si din bucataria internationala. Programul de functionare al restaurantului principal este cuprins intre 7:15-21:30. Restaurantul a la carte Azzuro, care presupune rezervare datorita numarului limitat de locuri si serveste preparate varíate. De asemenea, turistii pot sacura diverse bauturi alcoolice si nonalcoolice in cadrul barului principal al restaurantului, deschis intre orele 19:00-24:00 si in barul de la piscina.

Sport si Divertisment
In ceea ce priveste sportul si divertismentul, turistii isi pot pertrece timpul liber prin intermediul urmatoarelor facilitati: piscine exterioara cu bar, teren de tenis, volei pe plaja, spectacole de animatie si de divertisment, sala de fitness, programe sportive.

Localizare:
Hotelul este amplasat pe plaja din satul pescaresc Kolymbari, la o distanta de 25 km fata de orasul vechi Chania. Fiind situat direct pe plaja, hotelul ofera vederi panoramice spre mare.