Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Rafinament si eleganta...relaxare si confort...
Situat aproape de centrul orasului, la 10 minute de gara din Craiova, asezarea hotelului favorizeaza atat intalnirile de afaceri cat si vizitarea obiectivelor turistice din Craiova. Hotel Bavaria vine in intampinarea clientilor sai cu servicii de o calitate ireprosabila si le asigura linistea si securitatea de care acestia au nevoie. Turistii pot alege intre 10 camere matrimoniale si 14 camere cu 2 paturi, 3 apartamente senior si 3 apartamente junior.

Hotelul Bavaria este situat aproape de centrul orasului, la 10 minute de gara din Craiova, asezarea sa favorizand atat intalnirile de afaceri cat si vizitarea obiectivelor turistice din Craiova. La conferintele gazduite de Teatrul National, Muzeul de Arta, sau Universitatea din Craiova, se poate ajunge in 10-15 minute.

Facilitati Hotel
Locatia ofera spatii de cazare in 10 camere Duble cu pat matrimonial, 14 camere Duble cu 2 paturi, 3 Apartamente Senior si 3 Apartamente Junior.
Intalniri de afaceri, conferinte, congrese, simpozioane pot avea loc in sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri, dotata cu videoproiector, ecran de protectie, flipchart, calculatoare cu acces la internet, telefon, fax. Restaurantul hotelului are o capacitate de 180 de locuri.

Facilitati Camere
Spatiile de cazare sunt dotate cu telefon, tv satelit cu canale in limba engleza si in alte limbi, mini-bar, birou. Mobilierul este realizat din lemn masiv de cires. Baile u dus si uscator de par.

Masa - Mic Dejun
Restaurantul hotelului ofera preperate din bucataria traditionala si internationala.

Taxa hoteliera este inclusa in tarifele de cazare.