Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA Victoria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Victoria 2*- Costinesti este amplasata la aproximativ 300 de metri de celebra "Epava" din Costinesti, pe str. Delfinului nr 50, la doar 10 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii, zona celebra , prin baruri si restaurante, dar si prin discotecile Ring si Max. In zona se afla si parcul de distractii "Luna Parc".
Descriere camere:
Vila Victoria 2 *- Costinesti are in total 32 spatii de cazare dintre care 30 camere duble si 2 apartamente. Apartamentele sunt situate la etajul 2 al Vilei Victoria, avand fiecare cate 65 mp si vedere la mare. Un apartamenet este compus din living cu canapea extensibila, bucatarie si un dormitor cu 2 paturi. Toate spatiile de cazare din Vila Victoria dispun de aer conditionat, minibar si baie proprie cu dus.
Descriere facilitati:
Vila Victoria 2*- Costinesti dispune de urmatoarele facilitati: gradina, parcare, aer conditionat, inchirieri de hidrobiciclete si barci cu motor, locuri de joaca pentru copii, internet wireless gratuit.
Locatie:
Vila Victoria este un loc ideal de a petrece vara in Costinesti. Aflata la o distanta app.de 300 m fata de plaja si 10 minute de mers pe jos pina in centrul statiunii Costinesti, este compusa din camere pentru cazare dotate si utilate la cele mai inalte standarde. Mai multe informatii