Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUAMARINE cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii Costinesti la 5 minute de plaja si 2 minute de parcul de distractii si gara .
Ambient reprezinta marca stilului, dedicat turistului modern si sofisticat.
Oaspetii nostri vor descoperi atmosfera placuta, eleganta si rafinamentul spatiilor de cazare, profesionalismul unor servicii ireprosabile orientate catre satisfacerea celor mai inalte cerinte ale turistului modern, toate intr-o locatie aparte, expresie a confortului absolut.
Din dorinta de a va face sederea de neuitat, va oferim numeroase facilitati incluse in tariful de cazare; astfel, pentru siguranta dumneavoastra va punem la dispozitie parcarea , seif in camera si spatiul pentru pastrarea bagajelor. Accesul la internet va este oferit in toate spatiile publice ale hotelului si in camere, iar dimineata va invitam sa serviti un mic dejun imbietor in stil a la' carte la restaurantul de la parter.
Restaurantul Ardeleanca va asteapta, intr-o atmosfera intima si linistita, sa serviti specialitati culinare din bucataria romaneasca si internationala, vinuri de colectie si bauturi fine,de asemenea seara de seara puteti petrece pe muzica internationala si de petrecere alaturi de formatia restaurantului .