Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare : este situat intr-o zona linistita a statiunii Calella, la 500 m de plaja si 500 m de centrul statiunii Calella. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 60 km Facilitati hotel : 2 piscine exterioare pentru adulti si 1 piscina pentru copii, gradina, restaurant, snack bar la piscina, cafe-bar, divertisment, club pentru copii, tenis de masa, biliard, sala TV, acces gratuit la internet Wi-Fi, schimb valutar, camera de bagaje. Descriere camere : 315 camere dotate cu telefon, TV satelit, seif (contra cost), aer conditionat, baie, balcon.
Hotelul este situat intr-o zona linistita a statiunii Calella, la 500 m de plaja si 500 m de centrul statiunii Calella. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 60 km
Descriere camere:
315 camere dotate cu telefon, TV satelit, seif (contra cost), aer conditionat, baie, balcon.
Descriere facilitati:
2 piscine exterioare pentru adulti si 1 piscina pentru copii, gradina, restaurant tip bufet (unde se servesc preparate locale si internaionale), snack bar la piscina, cafe-bar, divertisment, club pentru copii, tenis de masa, biliard, sala TV, acces gratuit la internet Wi-Fi, schimb valutar, camera de bagaje.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Safety deposit box in room
Cable/Satellite TV
Outdoor swimming pool
Free wireless internet
Air conditioning
Shower
Private bathroom
Direct connection telephone line
Balcony
Currency exchange

Locatie