Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA-HOTEL ONABRAVA

   Santa Susanna, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking.com: 8.7 Hotel este situat pe malul marii, la 500 m fata de centrul statiunii Santa Susana. Orasul unic Sant Port del Mar este situat la 10 km fata de hotel. SPA & Welness
Central SPA include piscina interioara, jacuzzi, sauna, baie de aburi, dusuri biotermice, dusuri tropicale, sala de aerobic, sala de fitness, dierite tratamente de infrumusetare si Spa, diferite tipuri de masaj.

Drinks & Food
Restaurantul principal in care se poate servi micul dejun, pranzul sau cina ofera bufet de preparate calde si reci, show cooking si meniuri dietetice la solicitare. Va puteti invita prietenii sa vi se alature la masa achizitionand un formular de intrare de la receptie. Bauturile nu sunt incluse la pranz si la cina. Hotelul dispune si de 1 bar. Important: accesul barbatilor in maieu sau tricou fara maneci nu este permis in timpul cinei.

Site web
http://www.aquahotel.com/en/hotel/onabrava-santa-susanna/

Sport si divertisment
Turistii isi pot petrece timpul liber la terasa, piscina exterioara, participand la competitii sportive ori la jocuri de bingo. Seara le stau la dispozitie spectacole de flamenco, muzica live si reprezentatii de salsa.

Localizare
Hotelul este situat in imediata apropiere a plajei din Santa Susana, la doar cativa metri distanta si cu acces facil catre centrul statiunii si a zonei turistice.