Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA-HOTEL AQUAMARINA & SPA

   Santa Susanna, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking.com: 8.4 Hotelul este situat la 100 m de plaja, centrul statiunii Santa Susanna fiind la doar 5 minute de mers pe jos. Elegantul hotel, renovat in 2014, se bucura de o locatie minunata, pentru cei care doresc sa fie aproape de toate atractiile oferite de oras.SPA & Welness
Centrul Spa al hotelului include o piscina incalzita cu apa de mare, jacuzzi, 2 paturi cu apa, sauna uscata, baie de aburi, diferite tipuri de dusuri, o gama larga de tratamente faciale si corporale.

Drinks & Food
Restaurantul principal in care se poate servi micul dejun, pranzul sau cina ofera bufet de preparate calde si reci, show cooking si meniuri dietetice la solicitare. Va puteti invita prietenii sa vi se alature la masa achizitionand un formular de intrare de la receptie. Bauturile nu sunt incluse la pranz si la cina. Hotelul dispune de 2 restaurante A la Carte: unul specializat in bucatarie italieneasca si unul in care puteti servi o gama larga de burgeri sau preparare din carne de pui, de 1 lobby bar si un bar de noapte. Important: accesul barbatilor in maieu sau tricou fara maneci nu este permis in timpul cinei.

Localizare
Aqua Hotel Aquamarina este situat in jurul unei piscine mari in aer liber, la o distanta de 150 m fata de plaja din Santa Susanna. Centrul statiunii Santa Susanna, cu numeroase cafenele, baruri si restaurante, se afla la doar 5 minute de mers pe jos.

Site Web
http://www.aquahotel.com/es/hotel/aquamarina-santa-susanna/