Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA HOTEL PROMENADE

   Pineda De Mar, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Scor Booking.com: 8.6 Hotelul este situat pe malul marii, la 100 m fata de centrul statiunii Pineda de Mar. Atat cuplurile cat si familiile, care doresc un hotel elegant, cu servicii impecabile si o gama larga de facilitati moderne, vor aprecia atentia la detalii oferita de acest hotel.Drinks & Food
Restaurantul principal in care se poate servi micul dejun, pranzul sau cina ofera bufet de preparate calde si reci, show cooking si meniuri dietetice la solicitare. Va puteti invita prietenii sa vi se alature la masa achizitionand un formular de intrare de la receptie. Bauturile nu sunt incluse la pranz si la cina. Cafe-barul cu o terasa insorita si vedere spre mare ofera o gama bogata de bauturi calde si reci, alcoolice si racoritoare, inghetata, gustari. Important: accesul barbatilor in maieu sau tricou fara maneci nu este permis in timpul cinei.

Sport si Divertisment
Hotelul ofera o sala de fitness (program de functionare 8:00-20:00), o piscina cu sectiune pentru copii, echipa de animatie, miniclub, spectacole seara si muzica live, o gama variata de activitati sportive pe plaja (vara). Contra cost: tenis de masa, masaj si tratamente corporale, jocuri de societate.

Localizare
Hotelul este situat pe promenada din Pineda del Mar, in fata plajei, iar centrul statiunii este la numai 100 m distanta.




Website
http://www.aquahotel.com/en/hotel/promenade-pineda-mar/