Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN VILLAGE

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7,2 Booking.com Sun Village este un complex de vacanta primitor, situat in nordul insulei, la 38km distanță de orașul Corfu, în centrul Acharavi, una dintre cele mai populare statiuni din Corfu în ultimii ani. Cea mai apropiata plaja se afla la 600m distanta de hotel. Construit intr-un spatiu generos, de 18.000 mp, printre palmieri, bouganvillea și măslini, este ideal pentru cei in cautarea unui sejur linistit in regim self catering sau cu mic dejun. In apropierea hotelului oaspeții pot găsi un supermarket, o farmacie, multe taverne și baruri tradiționale, precum și celebrul Waterland. A/C, seif si internet WIFI incluse in pret!Sport & Divertisment
Oaspetii se pot relaxa optand pentru un joc de biliard, boccia, tenis de masa, tenis de camp, volei, fotbal.

Localizare:
Complexul este situat in nordul insulei Corfu, in centrul satiunii Acharavi. Distante: plaja Acharavi - 600m, muntele Pantokrator - 6.4km, plaja Barbati - 9.3km, plaja Sidari - 9.6km, Canal D-Amour - 10.2km, Cape Drastis - 12.5km, plaja Sunset - 13.10km, plaja Agios Georgios - 14.8km, plaja Arillas - 15.6km, Aeroportul International "Ioannis Kapodistrias" - 38km.

Website:
http://www.sunvillage.gr/