Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ekati Mare Boutique Hotel and Suites


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Ekati Mare Boutique Hotel & Suites se afla pe malul marii in Kavos, la un pas de plaja.


Insula Corfu, la 2 km de centrul statiunii Kavos, la 38 km de aeroport si de centrul orasului Corfu. Magazine, restaurante, baruri la 500 m.


FACILITATI HOTEL: Oaspetii i?i pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet, iar preparate ioniene sunt oferite pentru cina, la restaurant. De asemenea, exista snack bar si bar langa piscina.


Piscina cu apa dulce, Internet Internet Wi-Fi gratuit, Jacuzzi, Parking
Plaja: Plaja cu nisip la hotel, Umbrele gratuit, Sezlonguri gratuit
Restaurante si baruri: Bar bar principal, bar la piscina, Restaurant
Sport: Billiards contra cost


TIPURI DE CAMERE: Studios Superior GV (40 mp), Suites SV (60 mp), Villas Beach SV (67 mp).


FACILITATI CAMERE: Ofera camere si suite elegante, cu WiFi gratuit. Include piscina in aer liber, cada cu hidromasaj, restaurant si parcare.


Camerele de la Ekati Mare sunt decorate elegant si au balcon. Fiecare ofera aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, mini-frigider si facilitati de cafea. Unitatile de cazare includ zona de living si baie privata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.