Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EGEO Easy Living Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în Marmari, la 200 de metri de plaja Marmari, E-GEO Easy Living Resort oferă cazare cu o piscină sezonieră în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Oferind un lounge comun, hotelul de 4 stele oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Unitatea de cazare oferă un club pentru copii, o recepție deschisă nonstop și schimb valutar pentru oaspeți.

Facilitati camere

La hotel, camerele sunt dotate cu dulap și TV cu ecran plat. Fiecare cameră este dotată cu aparat de cafea, iar unele camere sunt dotate cu terasă, iar altele oferă și vedere la mare. Toate camerele de la E-GEO Easy Living Resort sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Facilitati Hotel

Oaspeții unității de cazare se pot bucura de un mic dejun tip bufet. La E-GEO Easy Living Resort veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria americană, grecească și mediteraneană. Pot fi solicitate și opțiuni vegetariene, vegane și fără lactate.

Hotelul oferă cazare de 4 stele, cu un centru spa și loc de joacă pentru copii.

Localizare

Paleo Pili este la 8,4 km de E-GEO Easy Living Resort, iar Moara Antimachia este la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Kos, situat la 12 km de proprietate.