Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astoria Hotel Zth


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Astoria Hotel este localizat peinsula Zakynthos la 300 m de centrul statiunii Alikes, 16 km de orasul Zakynthos si portul acestuia. Cel mai apropiat aeroport este la 17 km distanta de hotel.
Facilitati:
Hotelul dispune de parcare, receptie, wifi in spatiile publice, sezlonguri si umbrele la plaja (contra-cost), restaurant, bar, servicii de curatatorie, mini market, magazin de suveniruri,
Tipuri decamere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat (contra-cost), TV prin satelit, frigider, seif (contra-cost), aparat de bauturi calde, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon sau terasa.
-Double Room dispune de un pat double sau doua paturi twin. Capacitatea maxima de doua persoane
-Triple Room dispune de un pat double sau doua paturi twin si o canapea extensibila. Capacitatea maxima de trei persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.