Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Sea On Mamaia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat într-o zona unde domnește luxul, complexul pune la dispoziție apartamente de 2 camere compuse din dormitor cu pat matrimonial și dressing, living open space având o canapea extensibila, zona de luat masa si bucătăria, dotata cu electronice si electrocasnice de cea mai buna calitate.

Complexul Apartamente Sea On Mamaia este situat în una din cele mai bune zone ale stațiunii având acces la plaje selecte, la restaurante și la Promenada recent renovata, iar pentru iubitorii de viata nocturna cluburile sunt situate la mica distanta de locație.

Apartamentele din cadrul resortului sunt mobilate și utilate de lux, cu Wi-Fi de cea mai buna calitate iar smart TV-urile sunt dotate cu o gama larga de posturi.

Deasemenea, oaspetii nostri vor gasi in fiecare apartament masina de spălat rufe, uscător de par, aer condiționat, aspirator cât și ustensile de bucătărie, cuptor cu microunde, cuptor și plita electrica dar și filtru de cafea și prajitor de pâine.

Se închiriază pentru minim 3 nopți!

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Lift
Fumatul interzis
Cheie acces
Cafenea
Meniu copii
Camere nefumători
Terasă
Aer condiționat
Plajă

Locatie