Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 12 hoteluri

VIVANTA BY TAJ BENTOTA

Bentota, Sri Lanka

Vivanta by Taj Bentota se află în cartierul Galle din Sri Lanka şi oferă vederi uimitoare spre Oceanul Indian Hotelul se află la 60 km mai la sud de Colombo si la aproximativ 90 km de Aeroportul Internaţional Bandaranaike Acest hotel este recomand . . .

CITRUS WASKADUWA

Waskaduwa, Sri Lanka

BONUS TARG Transfer privat pentru rezervari efectuate in perioada 1611 - 3011 Hotelul se află în stațiunea Waskaduwa Sri Lanka pe coasta vestică Acesta este situat pe plaja cu nisip fin la 2 km de statiunea Kalutara 40 km sud de capitala Colombo și . . .

CENTARA CEYSANDS RESORT & SPA

Bentota, Sri Lanka

Hotelul Centara Ceysands Resorts Spa se află în orașul Bentota Sri Lanka Hotelul se află pe un promontoriu între râul Bentota și Oceanul Indian la aproximativ 100 km de Aeroportul Internațional Bendaranaike si la 60 km de capitala Colombo Acest hote . . .

HERITANCE NEGOMBO

Negombo, Sri Lanka

Hotelul Heritance Negombo 5 se afla în statiunea Negombo Sri Lanka la 2 km de centrul statiunii si este situat pe plaja cu nisip fin Acesta este pozitionat pe coasta vestica la aproximativ 12 km de Aeroportul International Bandaranaike si la 43 km n . . .

CINNAMON BEY

Beruwala, Sri Lanka

Hotelul Cinnamon Bey este situat în Beruwala Sri Lanka pe coasta de sud vest Hotelul se află la 85 km de Aeroportul Internațional Bandaranike și la 55 km de capitala Colombo Acesta este situat la două minute de mers de centrul comercial al stațiunii . . .

JETWING SEA

Negombo, Sri Lanka

Hotelul Jetwing Sea 4 este situat în Negombo Sri Lanka Hotelul se află pe coasta vestică la aproximativ 14km de Aeroportul International Bandaranaike și la 43 km nord de capitala Colombo Distanța până în centrul stațiunii este de 3 km Acest hotel e . . .

AVANI BENTOTA RESORT & SPA

Bentota, Sri Lanka

Hotelul se află în localitatea Bentota pe coasta de sud vest a insulei Sri Lanka Hotelul se află localizat pe plajă la 96 km de Aeroportul Internațional Bandaranaike și la aproximativ 65 km de capitala Colombo Acesta este recomandat în special cuplur . . .

THE EDEN RESORT & SPA

Beruwala, Sri Lanka

BONUS TARG Transfer privat pentru rezervari efectuate in perioada 1611 - 3011 Travelers' Choice 2015 Winner by TripAdvisor Situat la aprox 60 km fata de Colombo hotelul se intinde de-a lungul coastei pe plaja lata de nisip intr-un peisaj exotic . . .

HERITANCE AHUNGALLA

Ahungalla, Sri Lanka

Recomandat pentru servicii de calitate Travellers' Choice 2014 Winner by TripAdvisor Hotel luxos situat chiar pe plaja lata cu nisip din statiunea Ahungalla Este ideal pentru cei are doresc sa fie cazati la unul dintre cele mai luxoase si exclusiv . . .

CLUB BENTOTA

Bentota, Sri Lanka

BUDGET J2

Negombo, Sri Lanka