Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Univers T


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Asezat intr-o zona privilegiata, in vecinatatea Centrului Comercial Iulius Mall, a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, a Universitatii „Dimitrie Cantemir" si a lacurilor din Cartierul Gheorgheni.

Locatia este ideala atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru cei veniti sa exploreze atractiile orasului si imprejurimile acestuia, fiind situat la doar cateva minute atat de centrul orasului cat si de aeroport.

Fiecare cameră în parte este decorată în stil modern, dispune de tehnologie la nivel înalt, reprezentată prin aer condiţionat, televizoare LCD şi minibar, băi dotate cu duş sau cadă, uscătoare de păr.

Pentru orice tip de eveniment, Restaurantul are o capacitate de 200 locuri, cu posibilitate de compartimentare, Terasa cu o capacitate de 75 locuri si o vedere încântătoare către lacul din zonă, Salonul Mercur cu o capacitate de 20 locuri şi Salonul VIP cu o capacitate de 15 locuri.