Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitolina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat într-o clădire nouă care se încadrează perfect în amosfera unuia dintre cele mai frumoase oraşe ale Transilvaniei, Hotel Capitolina*** crează spaţiul oficial al unei întâlniri de afaceri sau conferinţe, cât şi atmosfera relaxantă şi primitoare pentru un sejur excelent."Lupa Capitolina", sigla hotelului, este primul monument istoric instalat de români la Cluj-Napoca fiind dăruit de municipalitatea Romei la 28 septembrie 1921. Povestea Lupei Capitoline este una legendară, simbolizând originea Romei. Statuia reprezintă pe Romulus şi Remus, întemeietorii Romei şi lupoaica, care i-a crescut.
Hotel Capitolina*** pune la dispozitie de 24 camere special amenajate pentru oamenii de afaceri, dotate cu toate facilitatile necesare pentru un sejur perfect. Pentru cele 3 suite, 3 suite VIP, 13 camere cu pat matrimonial si 5 camere cu 2 paturi cuvîntul de ordine este „confort”. În suitele VIP, cabinele de dus sunt dotate cu radio si hidromasaj.Facilitati existente in fiecare camera:- Internet gratuit de mare viteza.

- Seif digital.

- Lampi reglabile, inclusiv intensitatea luminoasa, pentru lectura.

- Camere pentru fumatori si pentru nefumatori.

- Aer conditionat.

- Uscator de par si oglinda cosmetica cu lupa.

- Minibar.

- Control individual al temperaturii.

- TV cablu cu 50 de canale (inclusiv HBO).

- Linie telefonica cu acces international.

- Geamuri termopan dotate cu Low-E (izolare fonica îmbunatatita si transfer termic redus).

- Acces hotelier cu cartele magnetice.

- Detector de incendii pe coridoare.Suitele VIP va ofera un plus de confort prin cabinele de dus dotate cu radio si hidromasaj.