Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in inima Clujului, in splendida Piaţă Avram Iancu, una dintre cele mai mari atracţii ale oraşului, mai ales in serile de vară, iluminată de jocurile de lumini ale fantanii arteziene şi ale celor două clădiri principale (Catedrala Ortodoxă şi Teatrul Naţional, ambele datand din secolul XIX), pe un fond muzical răspandit de difuzoare care dau ansamblului o atmosferă vieneză. Hotelul imbină detalii moderne cu un aranjament clasic, obţinandu-se o ambianţă elegantă in toate spaţiile comune, incepand din hol.

Hotelul dispune de 28 camere şi 3 apartamente, un hol spaţios, un grill bar pe splendida terasă de la ultimul etaj, care are vedere spre maiestuoasa Catedrală Ortodoxă, un boutique interior care vinde produse enogastronomice de origine toscană, o sală de conferinţe dotată cu cabină de regie şi sală catering. Toate unitățile de cazare sunt izolate fonic și oferă aer condiționat, seif și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Fiecare unitate de cazare pune la dispoziție minibar și baie proprie cu duș sau cadă.

In completarea mobilierului elegant, realizat integral in Italia, domină candelabrul somptuos cu cristale Swarovski ce provine direct de la Viena, pardoseli şi scări din marmură extrasă din carierele italiene şi picturi realizate special la Veneţia de un artist local.

Splendidele camere ale Hotelului Beyfin oferă oaspeţilor săi un confort de inaltă calitate şi servicii de lux. Spaţiile sunt caracterizate de o mare atenţie acordată detaliilor: mobilier de epocă imbinat cu elemente de design, stofe preţioase şi finisări de lux, pereţi decoraţi cu boiserie.

Toate camerele sunt dotate cu internet wi-fi cu bandă largă, televizoare LCD cu ecran plat, serviciu multilingv 24 de ore pe zi, fierbător pentru ceai sau cafea, dotări speciale, acces la canale TV prin satelit.