Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Limak Cyprus Deluxe Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Bafra, pe plaja.

Distante
- 65 km de aeroportul Ercan
- 95 de aeroportul Larnaca
- 85 km de orasul Kyrenia
- 80 km de Nicosia

Puncte de interes
- Nicosia
- Castelul St. Hilarion
- Manastirea Bella Pais
- Orasul Kyrenia

Atu-uri
- Plaja privata
- Aqua park
- Deschis 2018

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: restaurant principal, restaurante a la carte cu specific itakienesc, asiatic, grill restaurant, snack restaurant, lobby bar, pool bar, beach bar, patiserie, 4 piscine exterioare, aquapark cu 7 tobogane, 3 piscine pentru copii, piscina interioara, plaja privata, mini club pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani, junior club pentru copiii intre 8-12 ani, teenage club pentru copiii intre 12-16 ani, discoteca, parcare, programe de animatie pe timp de zi si de noapte, shopping center, sporturi acvatice (contra cost), billiard, centru fitness, sauna, baie turceasca, masaj (contra cost), coafor (contra cost), centru wellness (contra cost), internet cafe (contra cost), 2 terenuri de tenis, lectii de tenis si echipament (contra cost).

Tipuri de camere
- Standard rooms
- Family rooms
- Suite Rooms with Jacuzzi
- Junior Suite with Jacuzzi
- Handicap Rooms

Dotari camere
Hotelul detine 599 de camere dotate cu balcon, plasma TV, uscator de par, seif, mini bar, telefon cu linie directa in camera si in baie cu dus, aer conditionat.