Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BUYUK ANADOLU GIRNE HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Uptown Büyük Anadolu Girne este situat la intrarea în Kyrenia, pe versantul Munților Beșparmak din Kyrenia. Cu noua sa imagine modernă și impresionantă, hotelul oferă o facilitate în care oaspeții noștri vor găsi un mediu liniștit și relaxant în timpul vacanței lor, însoțit de vedere la piscină înconjurată de păduri de pini. Oaspeții noștri au posibilitatea să admire priveliști la munte, la mare sau la oraș, în funcție de preferințe. Hotelul este unic în oraș, combinând experiențe locale autentice, design modern și servicii sincere, oferind în același timp liniștea și securitatea cazării într-o stațiune de marcă extrem de faimoasă din Ciprul de Nord.

Descriere hotel

Hotelul Uptown Büyük Anadolu Girne este situat la intrarea în Kyrenia, pe versantul Munților Beșparmak din Kyrenia.
Cu noua sa imagine modernă și impresionantă, hotelul oferă o facilitate în care oaspeții noștri vor găsi un mediu liniștit și relaxant în timpul vacanței lor, însoțit de vedere la piscină înconjurată de păduri de pini. Oaspeții noștri au posibilitatea să admire priveliști la munte, la mare sau la oraș, în funcție de preferințe.
Hotelul este unic în oraș, combinând experiențe locale autentice, design modern și servicii sincere, oferind în același timp liniștea și securitatea cazării într-o stațiune de marcă extrem de faimoasă din Ciprul de Nord.
 

Localizare

Hotelul se află la o distanță de 1 kilometru față de centrul orașului Girne.
Aeroportul Ercan este la aproximativ 45 de minute de condus cu mașina.
 

Facilități hotel

Oaspeții sunt întâmpinați în hol, care oferă o recepție deschisă nonstop și serviciu de check-out nonstop, precum și facilități de schimb valutar și acces cu liftul la etajele superioare.
Aceștia se pot relaxa în camerele dotate cu televizor, pot savura o băutură la bar și pot lua masa la restaurant.
Călătorii de afaceri vor aprecia comoditatea facilităților de conferințe, iar toți oaspeții se vor bucura de acces la internet wireless.
Serviciile de cameră și spălătorie sunt disponibile la un cost suplimentar.
De asemenea, există parcare gratuită pentru cei care sosesc cu mașina.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, telefon cu linie directă, televizor LCD, conexiune la internet, precum și cu un seif (disponibil contra cost) și minibar.