Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Altinkaya Holiday Complex


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Complexul se afla la aproximativ 4 km de plaja nisipoasa la care are acces prin intermediul unui shuttle bus.
Distante: Orasul Kyrenia este la 2 km, Nicosia - 20 km, zona de shopping este la 300 metri de hotel iar zona de baruri si restaurante se afla la 500 m de hotel. Aeroportul din Larnaca este la aproximativ 78 km de hotel, terenuri de golf la 25 km de hotel.


Puncte de atractie: Manastirea Bellapais - 2 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje, 68 de camere, consta intr-o cladire principala si 2 cladiri anexe, dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, parcare - gratuita, exchange, snack bar, conexiune la internet wireless, 2 piscine cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina, restaurant, terasa.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard bungalow /camerele duble standard dispun de: balcon sau terasa, incalzire /aer conditionat, cana electrica, seif ( contra cost ), TV prin satelit, 2 paturi twin, baie cu dus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.