Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mera Onix

   Cap Aurora, Romania

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Mera Onix este situat in partea de sud a statiunii Jupiter,la 30 de metri de plaja.Compus din fostele hoteluri Onix si Safir, ofera servicii de all inclusive.

Mera Onix-Cap Aurora asiura peste 700 de locuri in cele 350 de spatii de cazare.

Intr-un stil modern si elegant, camerele sunt decorate in culori calde ce intregesc armonia si ofera intreg confortul si prospetimea necesare unei vacante cu adevarat relaxante.

Piscina esterioara are o suprafata de 600 mp si un design modern.

Copiii se mpot distra intr-o piscina special conceputa pentru ei, cu o adancime maxima de 50 cm. Aici se desfasoara pe parcusul zilei diverse programe: aqua gym, concursuri, spectacole si alte surprise.

Restaurantul Mera Onix ofera o gama variata de preparate, atat din bucataria traditional romaneasca cat si din cea internationala, inregim All Inclusive.

Mera Onix pune la dispozitie un spatiu destinat exclusive copiilor, un loc de joaca in interior. Printre activitatile ce se desfasoara pe parcursul
intregii zile amintim: concursurile si competitile, pictura, parada costumelor si momente unice oferite de personajele Disney.

Mera Onix pune la dispozitia oaspetilor, in mod gratuit, locuri de parcare, in limita disponibilitatii.

Terasa restaurantului este animata in fiecare seara de nenumarate momente artistice, atat pentru copii cat si pentru adult.

In cazul in care nu exista disponibilitatea aleasa de dvs pe site, va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa rezervari@hashastravel.ro