Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EDEN GARDEN SPA 4*

   Campulung Moldovenesc


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Eden se afla la poalele Masivului Rarau, pe DN17/E576, in Municipiul Campulung Moldovenesc, la o altitudine de 630m, intr-o zona pitoreasca si linistita, la 2 km de centrul orasului si la 5 km de Partia de ski ,,Rarau. Poziia sa privilegiata, in inutul de vis al Bucovinei, inconjurat de paduri seculare, peisaje mirifice, rauri cristaline, face din Hotelul Eden destinatia perfecta pentru cei ce cauta momente de odihna si relaxare, drumetii in natura, mountainbike, catarari montane, aventuri off-road, partide de vanatoare i pescuit sau sporturi de iarna. Totodata, hotelul se afla intr-un punct strategic pentru pornirea in pelerinaj catre salba de biserici si manastiri medievale, locuri sfinte, incarcate de credinta si istorie din Tara de Sus a Bucovinei romanesti.
Toate acestea fac din Hotelul Eden locul perfect pentru petrecerea unui sejur de neuitat, in care turistul va dori sa revina oricand cu mare bucurie.

Capacitatea de cazare - 76 locuri: 2 camere single hotel 3*, 4 camere duble (twin) hotel 3*, 9 camere duble (twin) hotel 3* superior - modernizate in luna Mai 2016, 7 camere triple hotel 3* superior, modernizate in luna Mai 2016, 2 apartamente hotel 3* superior, 2 camere (4 pers.), modernizate in luna Mai 2016 , 8 bungalow-uri : 2 cu 2 camere cu baie (cada) i 6 cu 1 camera dotate cu baie (du). Camerele i bungalow-urile dispun de TV cablu, frigobar, uscator par, bai separate cu du (cada cu hidromasaj), telefon, reea wireless (gratuit) .

Micul dejun, pranzul si cina se servesc in cadrul restaurantului Eden Garden Salon 4*, deschis in luna mai 2016, restaurant a la carte si bufet - 250 locuri.
Sala conferinta 1: 40-50 de locuri, aranjare tip teatru.
Sala conferinta 2: 30 de locuri, aranjare tip sala de clasa.
Parcare 20 locuri, Garaj pentru motociclete - biciclete.
Internet WI-FI gratuit.

Restaurantul va ofera delicioasele preparate din zona Bucovinei si preparate alese din bucataria internationala.
Materia prima si ingredientele sunt atent alese de catre managerul hotelului, pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.
Veti fi placut impresionati de ospitalitatea bucovineana si serviciile de inalta clasa.
Restaurantul dispune de balcoane deschise pentru fumatori.

Salon evenimente Eden Garden Salon - 300 - 350 locuri:
O locatie moderna si eleganta, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil.

Receptie non-stop pentru hotel si receptie centru SPA, zilnic, intre orele 08:00 - 21:00

Terasa cu 30 locuri este acoperita si deschisa cu acces din receptie si plaja exterioara, unde se pot servi gustari, micul dejun, preparate la gratar, si bauturi atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori.

Servicii oferite : parcare pazita i garaj, grill, rent-a-car, casa de schimb valutar, transfer aeroport (gara Suceava - 80 km).

Politici ale hotelului : Copii de la 0-2 ani servicii cazare gratuite, fara pat suplimentar, de la 2-12 ani 50% din tariful unui loc cu pat suplimentar, peste 12 ani se achita integral serviciile de cazare.