Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 2,5 km de gara. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, sistem central de incalzire, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, piscina interioara (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), baie cu aburi, jacuzzi, sauna, solar (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sala de conferinte (cost suplimentar), menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, acces scaun cu rotile, parcare gratuita, internet wireless gratuit. Hotelul Parc pune la dispozitie 140 de camere. Din care, 136 de camere - model twin 109 si 27 cu pat matrimonial si 4 apartamente. Facilitati camere: baie cu cada, baie cu dus, TV, minibar, uscator de par, telefon, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cada, baie cu dus, TV, minibar, uscator de par, telefon, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, sistem central de incalzire, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, piscina interioara (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), baie cu aburi, jacuzzi, sauna, solar (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sala de conferinte (cost suplimentar), menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, acces scaun cu rotile, parcare gratuita, internet wireless gratuit. Hotelul Parc pune la dispozitie 140 de camere. Din care, 136 de camere - model twin 109 si 27 cu pat matrimonial si 4 apartamente.
Locatie:
Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 2,5 km de gara.