Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Silva


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Silva asigura toate serviciile cerute de o unitate modera, punand la dispozitia clientilor 273 locuri de cazare in:
- camere duble (112);
- garsoniere (6);
- apartamente (7).
Toate camerele sunt dotate cu baie, balcon, Tv-color cu program prin satelit, telefon cu acces intern si intenatonal, respectiv frigider in apartamente si garsoniere.

Un salon restaurant cu orchestra (240 locuri), terasa, bar, parcare auto pazita, terenuri de sport multifunctionale cu suprafata sintetica si instalatie de nocturna, centru de inchiriere echipamente sportive.

In holul hotelului se afla Club Bar Silva, cu o capacitate de 70 de locuri, satisfacand toate gusturile prin gama larga de bauturi alcoolice si nealcoolice, specialitati de cafea, coctail-uri...

Club Bar organizeaza concursuri de biliard si sah. Premiile nu se lasa asteptate.

Turism Sportiv

BAZA SPORTIVA a Complexului Silva Busteni pune la dispozitia amatorilor si a cluburilor sportive 2 terenuri (pentru tenis, volei, baschet, fotbal-tenis, sau miniforbal) cu suprafata sintetica SOMMER si instalatii de nocturna. Acestea sunt contracost!

In imediata apropiere a Hotelului Silva Busteni va sta la dispozitie o baza de antrenament si refacere, modernizata conform cerintelor internationale, formata din:

- Sala pentru : gimnastia, karate box, baschet handbal, volei, badminton, tenis de camp si tenis de masa.

- Sala de forta.

- Sauna.

TURISM AFACERI

Complexul Hotelier Silva Busteni pune la dispozitia celor interesati de organizarea conferintelor si a seminariilor pe diverse teme:

- 4 (patru)Sali de conferinta - modern amenajate, cu o capacitate de 30 60 locuri/sala, echipa cu flipchart, retroproiector, ecran, video, TV.

- Coffe-break: cafea, apa minerala/suc, suc, produse patiserie;

- 1 sala de conferinte capacitate 100 300 locuri echipata la standarde occidentale.

- sistem de sonorizare, flipchart, retroproiector, video, TV, ecran. Sala este situata in oras la Casa de cultura.