Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Margaritar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este asezat pe cursul raului Prahova, la 200 m de soseaua DN 1 Bucuresti-Brasov, la intrarea in Busteni (Poiana Tapului). Facilitati hotel: restaurant (capacitate 120 de locuri), bar de zi, biliard, sauna, sala de fitness, sala de conferinte, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 42 de locuri de cazare distribuite in 14 camere duble, 3 apartamente mici si un apartament mare. Facilitati camere: grup sanitar propriu, dus, telefon, frigider, TV cablu si balcon; aparteamentele mici: dormitor, living, camera pentru copii, bar, baie, TV cablu, telefon, frigider si balcon; apartamentul mare: 2 dormitoare, living, baie cu cada, hol, bar, frigider, telefon, TV cablu si balcon. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
grup sanitar propriu, dus, telefon, frigider, TV cablu si balcon; aparteamentele mici: dormitor, living, camera pentru copii, bar, baie, TV cablu, telefon, frigider si balcon; apartamentul mare: 2 dormitoare, living, baie cu cada, hol, bar, frigider, telefon, TV cablu si balcon.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate 120 de locuri), bar de zi, biliard, sauna, sala de fitness, sala de conferinte, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 42 de locuri de cazare distribuite in 14 camere duble, 3 apartamente mici si un apartament mare.
Locatie:
Hotelul este asezat pe cursul raului Prahova, la 200 m de soseaua DN 1 Bucuresti-Brasov, la intrarea in Busteni (Poiana Tapului).