Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Union Plaza Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în centrul orașului București, pe renumitul Bulevard Unirii, la 1,3 km de zona istorică a orașului, Hotelul Union Plaza oferă cazare cu restaurant, Sky Bar și parcare privată securizată. Proprietatea se află la 2,5 km de Catedrala Patriarhală, de Biserica Stavropoleos și de Piața Revoluției. Oaspeții au la dispoziție servicii de transfer de la/la aeroport, serviciu de concierge și o recepție deschisă non-stop. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Oaspeții Hotelului Union Plaza pot savura un mic dejun tip bufet cu tema „Mic dejun cu vedere”, servit în fiecare dimineață la 12 Sky Bar. Barul este amenajat modern și oferă cocktailuri selecte și diverse băuturi. Restaurantul proprietății oferă preparate de tip fusion, precum și mâncăruri românești tradiționale. Meniul este conceput în funcție de produsele de sezon și de ingredientele disponibile la piață

La cerere și la un cost suplimentar sunt disponibile un spațiu de conferințe și săli de conferințe cu dotări complete, potrivite pentru orice prezentare, recepție sau eveniment de afaceri.

Muzeul Național de Artă al României și Parcul Carol sunt la 2,9 km de Hotelul Union Plaza. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 18,3 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din București, conform comentariilor independente.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Bar
Lift
Seif
Fumatul interzis
Camere izolate fonic
Sală conferință
Recepție
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Aer condiționat
Alarmă fum
Alarmă
Recepție 24h

Locatie