Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tullip Inn


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Tulip Inn este ideal localizat in zona centrului financiar si comercial, la o distanta mica de Unirea Shopping Center si Mall si nu foarte departe de Palatul Parlamentului - una dintre cele mai mari cladiri din lume. Hotelul se afla la 19 km de Aeroportul International Henri Coanda si la 15 min distanta de Gara de Nord.

Facilitati Hotel
Hotelul dispune de internet de mare viteza/WI-FI, CATV, TV cu plata, aer conditionat, mini-bar, seif pentru depozitare valori, centru de afaceri, centru de intalniri, room-service 24h, bar, restaurant, magazin de cadouri, spalatorie/curatatorie, parcare, transfer la cerere, rent-a-car.

Facilitati Camere
Camerele sunt decorate in tonuri naturale. Mobilierul elegant confera alaturi de celelalte utilitati un mediu ideal pentru turistii ce vin in interes de afaceri sau personal. Salile de baie se integreaza si ele perfect prin culoarea bej, in tonurile nisipului si completeaza oferta pentru a oferi extra-confort clientilor. Camerele sunt confortabile, dotate cu mini-bar, aer conditionat, CATV si TV cu plata, telefon, internet de mare viteza si room service disponibil 24h. Un numar mare de camere este destinat nefumatorilor. Cele 14 camere DeLuxe sunt mai spatioase decat cele Superior, avand o zona de lucru delimitata, cu 2 fotolii, o sofa extensibila si un birou.

Alte informatii
Cele doua sali de conferinte amintind de faimosii pictori Van Gogh si Rembrandt sunt echipate cu toata tehnologia necesara pentru desfasurarea seminariilor, video-conferintelor sau orice alt fel de intalniri de afaceri. Capacitatea salii mari: 40, Capacitatea maxima pentru conferinte: 20, Capacitatea maxima pentru banchet:30.


La ultimul etaj al hotelului se afla restaurantul AVANTGARDE, restaurant cu gastronomie internationala. Restaurantul are o capacitate de 50 de persoane, si dispune pe timp de vara de doua terase. Atmosfera deosebit de placuta, precum si panorama oferita de terasa, pot crea un dejun sau o cina perfecte. Puteti alege din meniul a la carte sau din specialitatile bucatarului sef. Exista zona pentru nefumatori. Restaurantul Avantgarde este locul ideal pentru organizarea de evenimente festive. Aniversari, nunti, reuniuni de familie sau intalniri de afaceri, vor deveni la noi momente de neuitat pentru invitatii dumneavoastra.