Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere






Hotelul Trianon este situat in mijlocul orasului Bucuresti, aproape de unul dintre cele mai mari parcuri – Cismigiu – si doar la cateva minute de cele mai importante obiective turistice ale Capitalei : Ateneul Roman, Opera Nationala, Muzeul Artei, Teatrul National, Biserica Metropolitana, Palatul Parlamentului, si alte importante edificii si monumente istorice. Asezarea hotelului imbina sarmul romantic al 'Micului Paris' de altadata cu atractii specifice ale unei capitale europene cosmopolitane.

Cele 26 de camere ale hotelului ofera o atmosfera relaxanta pentru oaspetii nostrii. Cele 2 apartamente, cele 20 de camere duble si cele 4 camere simple sunt decorate si mobilate cu bun gust, avand tot confortul si facilitatile necesare. Cainii de rasa mica sunt acceptati in camera cu supliment, de specificat aceasta cerere cand se face rezervarea.

Restaurantul poate primi 120 de persoane intr-un cadru luxos cu terasa vara. In acest loc de gastronomie, veti aprecia atat produsele traditionale cat si cele internationale. Acest restaurant se poate transforma in sala pentru nunta sau banchet.


Proiectata pentru nevoile companiilor corporative si ale oamenilor de afaceri, sala de conferinte are facilitatile unui 'autentic centru de afaceri'. Hotelul poate asigura tot echipamentul tehnic pentru conferinte si seminarii.