Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Royal se inalta in centrul capitalei, la numai cativa pasi de centrul istoric, de zona de afaceri si shopping si de numeroase atractii turistice. Indiferent daca sunteti in Bucuresti pentru afaceri sau vacanta, Hotelul Royal va va satisface toate exigentele.

Facilitati Hotel
Resturantul cu 130 de locuri isi asteapta oaspetii cu specialitati gastronomice ale bucatariei romanesti si internationale. Bucataria va poate oferi si pe timpul noptii aceleasi delicioase bucate, prin room service. Fiecare fel de mancare include trei ingrediente speciale: calitate, servicu eficient si un zambet sincer. Etajul de afaceri are doua sali de conferinta de 120 si 60 de locuri, ideale si pentru banchete sau receptii. Salile includ toate mijloacele audio-video moderne care vor oferi conditii ideale de lucru, iar echipa noastra de management de eveniment va dirija cu mare grija si profesionalism desfasurarea oricarui tip de intalnire. Printre serviciile hotelului mai enumeram, bar, bell boy, concierge, depozitare bagaje, inchiriere masini, lobby bar, parcare proprie pazita, transfer aeroport la cerere.

Facilitati Camere
Hotel Royal va pune la dispozitie 97 de camere single, duble, matrimoniale, garsoniere si apartamente dotate cu acces gratuit la internet. Pentru o totala intimitate si un spatiu mai mare, puteti opta pentru unul din cele doua apartamente ale ultimului etaj, dotate cu mobilier de exceptie si terase largi, de unde se deschide ochilor si panorama orasului. Camerele mai au in dotare-room service spalatorie, mic dejun in camera, acces Internet, aer conditionat.