Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

J.W.Marriottt


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Inaugurat in noiembrie 2000, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este localizat in imediata apropiere a unuia dintre cele mai reprezentative monumente din oras - Palatul Parlamentului si la doar cateva minute distanta de alte atractii turistice: Gradina Botanica, Opera Nationala sau Centrul Vechi al Bucurestiului, precum si viitoarea Catedrala Nationala, aflata in constructie chiar vis-a-vis de hotel.

Aici veti beneficia de cele mai inalte standarde ale serviciilor, destinate atat mediului de afaceri, cat si pentru calatoriile in scop turistic, prin intermediul celor 402 camere Deluxe, sase restaurante, multiple sali de conferinta, un centru SpA si club de sanatate, o galerie comerciala si un cazinou.

Cei 20 de ani de prezenta si excelenta pe piata din Romania sunt o marturie si totodata un reper pentru viitor, o garantie in plus ce se adauga standardelor ce au consacrat unul dintre cele mai apreciate nume din industria ospitalitatii, JW Marriott.