Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis Palatul Parlamentului

   Str Izvor, Nr 8284, Sector 5, Bucuresti, Bucuresti Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ibis se afla in vecinatatea Palatului Parlamentului, la numai cateva sute de metri de Hotel Marriott si la numai cativa pasi de Hotel Parliament.

Facilitati hotel: restaurant de 102 locuri cu bucatarie mediteraneana, Le Bar - lobby bar deschis 24/24h, 6 sali de conferinta, business corner, parcare privata cu plata. Hotelul dispune de 161 de camere amplasate pe 7 nivele.

Facilitati camere: baie proprie cu cada sau cabina de dus, pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, acces la radio si internet, inchidere prin cartela securizata.

Descriere camere:
baie proprie cu cada sau cabina de dus, pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, acces la radio si internet, inchidere prin cartela securizata.

Descriere facilitati:
restaurant de 102 locuri cu bucatarie mediteraneana, Le Bar - lobby bar deschis 24/24h, 6 sali de conferinta, business corner, parcare privata cu plata. Hotelul dispune de 161 de camere amplasate pe 7 nivele.

Locatie:
Hotelul Ibis se afla in vecinatatea Palatului Parlamentului, la numai cateva sute de metri de Hotel Marriott si la numai cativa pasi de Hotel Parliament.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Business centre
Paid parking
Fridge
Radio

Locatie