Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Diesel este un nou hotel de patru stele din Bucuresti care impresioneaza atat printr-o vedere superba si relaxanta asupra lacului Floreasca, cat si prin serviciile oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Departe de agitatia orasului, Hotelul Diesel ofera oaspetilor sai 31 de camere si apartamente spatioase, mobilate in stil classic, un restaurant cu bucatarie internationala, un bar cu terasa, o sala de conferinta si o terasa de o eleganta rafinata chiar pe malul lacului.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, televizor LCD, un minibar şi un telefon. Wi-Fi este gratuit si disponibil în întregul hotel. Facilităţile hotelului: Recepţie 24 h, Camere nefumători, Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap, Lift, Check-in/Check-out express, Seif, Cameră de bagaje, Aer condiţionat, Restaurant (à la carte).

Servicii: Room Service, Săli de conferinţă şi evenimente, Mic dejun în cameră, Închirieri auto, Fax/Copiator, Serviciu de concierge, Serviciu de transfer (contra cost), parcarea privată gratuit (este necesară rezervare).

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Carduri de credit acceptate Visa, Euro/Mastercard, Maestro

Hotelul beneficiază de acces uşor la aeroport (15 minute cu maşina) şi centru (10 minute cu maşina). Oferim serviciul de transfer contra cost. Cea mai apropiată staţie de autobuz este situata la 100 de metri distanţă. Staţie de metrou - Aviatorilor, este la 1,3 km distanta de hotel. Parcul Herastrau poate fi găsit la doar 700 de metri de proprietate. Romexpo este situat la 4 km distanţă iar Stadionul Naţional Arena la 6 km .