Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Class Hotel va ofera la dispozitie 59 de camere si 4 aparatamente spatioase, modern mobilate.

Camerele hotelului ofera o panorama deosebita, catre o zona linistita si plina de verdeata, in apropierea lacului Baneasa.

Camerele sunt dotate cu: aer conditionat cu climatizare, mini-bar, programe TV prin cablu si satelit, sistem integrat de televiziune, acces direct la Internet, telefon cu acces international direct, baie modern utilate cu telefon si uscator de par, cartela magnetica pentru accesul in camera.

Hotelul dispune de: garaj subteran si spatii de parcare securizate, room-service 24 de ore/zi, servicii de spalatorie, servicii de informare, sali de conferinta, restaurant, piscina, jacuzzi, sauna, fitness.

Sala 'METEORA' & 'ATLAS', este un spatiu multifunctional, cu o capacitate de pana la 100 de persoane, putand gazdui evenimente de anvergura, de la cursuri de pregatire pana la cocktailuri mondene.
Sala 'CORINT' este rezervata intalnirilor in cerc restrans, fiind ideala pentru prezentarea unor proiecte sau propuneri de afaceri.