Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Mojo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în București, la mai puțin de 1 km de Teatrul Național București TNB, Hotelul Mojo oferă cazare cu mic dejun bufet suedez, restaurant, parcare privată, bar și lounge comun. Proprietatea se află la aproximativ 1,6 km de Muzeul Național de Artă al României, la 1,6 km de Ateneul Român și la 1,8 km de Grădinile Cișmigiu. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop și un depozit de bagaje pentru oaspeți.


Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată cu cadă.


Oaspeții Hotelului Mojo se pot bucura de un mic dejun bufet suedez.


Punctele de interes populare din apropierea unității includ Biserica Stavropoleos, Catedrala Patriarhală și Piața Revoluției. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 16 km de Hotelul Mojo.

Spații liniștite și armonios îmbinate, cu o suprafață începând de la 15 mp, camerele duble sunt dotate cu TV, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, baie cu cadă uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate. Poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 6 ani care doarme in pat cu parintii. Nu exista optiune pentru pat suplimentar in camera.


Facilitati

Bar
Camere nefumători
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Cafenea

Locatie