Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Luiza


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Un oras cu istorie, bun gust si primitor in orice anotimp al anului, Brasovul te asteapta sa-l vizitezi si sa te bucuri de toata splendoarea sa si de aerul curat al muntelui. In inima orasului, te asteptam noi, la pensiunea Luiza Brasov pentru a-ti completa sederea si pentru a o face mai placuta.


Dintre pensiunile din Brasov, te invitam la pensiunea Luiza Brasov pentru a avea parte de o atmosfera relaxanta si pentru a te bucura de o priveliste minunata, cu peisaje care te intorc in timp si-ti restabilesc legatura cu frumusetea meleagurilor noastre.


Intr-un decor deosebit, iti oferim cazare in Brasov, indiferent daca ai venit pentru relaxare sau in interes de serviciu. Oricare ar fi scopul vizitei tale suntem intotdeauna pregatiti sa te primim asa cum se cuvine.


Alegand cazarea la pensiunea Luiza Brasov, din inima muntilor, te vei putea bucura de natura ce te inconjoara si te inspira oriunde iti indrepti privirea si vei fi, de asemenea, foarte aproape de atractiile turistice ale zonei, de magazine pentru suveniruri, de terase si restaurante. Toate pentru a-ti face vizita in orasul nostru sa fie de neuitat.


Pensiunea Luiza Brasov, este un loc de cazare in centrul Brasovului, ce iti pune la dispozitie 15 camere simple (single), duble (double) matrimoniale si un apartament. Fiecare camera este aranjata cu mare atentie pentru cele mai mici detalii, pentru ca stim cat de mult conteaza pentru tine serviciile noastre si pentru ca dorim sa-ti oferim armonie si confort pentru o sedere placuta alaturi de noi.


Camerele de cazare la pensiunea noastra din centrul Brasovului au un design atragator, primitor si modern, care iti ofera un loc potrivit pentru a te odihni si pentru a te relaxa in acelasi timp, avand mobilierul distribuit intr-o maniera lejera si reconfortanta.


Am încercat sa aducem in toate camerele in care te gazduim la pensiunea Luiza din Brasovul vechi, elemente care te pot transpune in trecutul istoric al orasului nostru precum : tablouri in creion care ilustreaza arhitectura trecutului si realitatea acelor zile, pentru a te deconecta de la stresul cotidian.


Te asteptam cu drag sa ne devii oaspete si sa ramanem prieteni, asa ca si pana acum si sa te bucuri de servicii impecabile si de preturi la indemana tuturor.

Facilitati

Bar
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Canale TV copii
Mobilier extern
Serviciu curățenie
Acces pe baza de card
Cafenea
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Acces pe bază de cartelă
Monitorizare video 24h
Facilități persoane cu dizabilități
Snack Bar
Birou informații

Locatie