Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA CASA JASMINE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Jasmine este situata la 5 minute de mers cu masina sau 20-25 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului. Pensiunea dispune de 2 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale si 2 garsoniere. Facilitati pensiune: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, zona gratar, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, schi, fax/copiator, sala de conferinta si evenimente, schimb valutar, spalatorie, serviciu de calcatorie, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, cada cu hidromasaj/jacuzzi, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Facilitati camere: baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, articole de toaleta, minibar, TV cu televiziune prin cablu/satelit, telefon, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, articole de toaleta, minibar, TV cu televiziune prin cablu/satelit, telefon, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, zona gratar, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, schi, fax/copiator, sala de conferinta si evenimente, schimb valutar, spalatorie, serviciu de calcatorie, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, cada cu hidromasaj/jacuzzi, internet wireless gratuit, parcare gratuita.
Locatie:
Pensiunea Jasmine este situata la 5 minute de mers cu masina sau 20-25 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului.