Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Long Street

   Str Lunga, Nr193, 500051 Brasov, Romania, Brasov


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Long Street este situat in centrul orasului Brasov, la 200 de metri de Universitatea Transilvania si la 1,6 km de centrul vechi.

Hotelul dispune de 19 camere duble si 3 apartamente.
Facilitati hotel: receptie non-stop, terasa, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, ticket point, animale de companie acceptate (se pot percepe taxe), fax/copiator, serviciu transfer aeroport (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap.

Facilitati camere: baie cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, minibar, TV LCD, telefon, birou de lucru, internet wireless.

Descriere camere:
baie cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, minibar, TV LCD, telefon, birou de lucru, internet wireless.

Descriere facilitati:
receptie non-stop, terasa, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, ticket point, animale de companie acceptate (se pot percepe taxe), fax/copiator, serviciu transfer aeroport (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap.

Locatie:
Hotelul Long Street este situat in centrul orasului Brasov, la 200 de metri de Universitatea Transilvania si la 1,6 km de centrul vechi.

Facilitati

Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Heating
Smoking area
Airport transfer
Pets allowed
Non-smoking hotel
Shoe shine
Ticket service
Concierge
Toiletries