Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Aro Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Inaugurat in 1939, chiar inainte de izbucnirea celui de-al doilea razboi Mondial, Hotel Aro Palace Brasov a fost proiectat de arhitectul Horia Creanga, nepotul marelui nostru Ion Creanga. Denumirea hotelului Aro Palace este mostenita de la societatea Asigurarea Romaneasca, din banii careia au fost finantate lucrarile. Intre anii 1950 si 1960, in vremea cand Brasovul s-a numit Orasul Stalin, hotelul Aro Palace a fost botezat Carpati.

Pentru a fi marita capacitatea de cazare, s-a decis extinderea hotelului. Astfel, aripa noua a hotelului si-a inceput santierul in 1963 si a fost data in folosinta doi ani mai tarziu, fiind proiectata de regretatul arhitect brasovean Iancu Radacina.

Aro Palace a reprezentat pentru Brasovul secolului XX punctul de reper, kilometrul 0 al orasului strajuit de Tampa. In zilele noastre, hotelul impleteste desavarsit interbelicul cu high-tech, astfel ca este preferat ca destinatie atat de nostalgici, cat si de catre noua generatie cu atata nevoie de tehnologie si progres.

De-a lungul celor peste 80 de ani de functionare, Aro Palace a adunat povesti cu actori, cantareti si ale lor concerte la Cerbul de Aur, membri de delegatii prezidentiale, ambasadori, personalitati politice sau ale culturii europene; a fost martor al mii de nunti, botezuri, conferinte sau congrese, a bucurat sufletele romanilor si strainilor deopotriva.

Maiestuos, unicul hotel de 5 stele al Brasovului, Aro Palace asista la apusul soarelui peste vechea cetate, la rasaritul mangaind Tampa, admira cetatuia, Primaria si vechiul Sir al Hotilor de peste Parcul Central. Ramane emblema Brasovului, alaturi de toate celalalte locuri indragite de localnici si turisti, aflate in imediata sa vecinatate: Piata Sfatului, str. Republicii, Tampa si zidurile vechii cetati, muzee, galerii de arta, cafenele romantice, magazine si piatete.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Saună
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Acces pe baza de card
Cafenea
Aer condiționat
Seif
Serviciu lustruire încălțăminte
Alarmă
Alarmă fum
Room Service
Mic dejun în cameră
Monitorizare video 24h
Facilități persoane cu dizabilități
Camere izolate fonic
Snack Bar
Meniuri dietetice
Piscină
Zona relaxare Spa
Sala de fitness
Meniu copii
Piscină copii
Schimb valutar

Locatie