Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coroana Brasovului


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se afla la 10 minute de plimbare fata de Piata Sfatului si la 5 minute fata de Poarta Schei, in imediata apropiere a Primei Scoli Romanesti. Facilitati hotel: English Bar, terasa, sala de conferinte (capacitate 50 de locuri), camera nefumatori, lift, parcare, receptie 24/24, room service, seif la receptie, transfer aeroport. Facilitati camere: LCD cu TV prin cablu, telefon international, Wi-Fi gratuit, minibar, baie proprie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
LCD cu TV prin cablu, telefon international, Wi-Fi gratuit, minibar, baie proprie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.
Descriere facilitati:
English Bar, terasa, sala de conferinte (capacitate 50 de locuri), camera nefumatori, lift, parcare, receptie 24/24, room service, seif la receptie, transfer aeroport.
Locatie:
Hotelul se afla la 10 minute de plimbare fata de Piata Sfatului si la 5 minute fata de Poarta Schei, in imediata apropiere a Primei Scoli Romanesti.