Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brasov Holiday Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Brasov Holiday Apartments*** reprezinta un complex de 18 apartamente complet mobilate si utilate intr-unul din cele mai frumoase si moderne cartiere rezidentiale din Brasov - Avantgarden 3. Apartamentele sunt clasificate de Ministerul Turismului cu 3 stele si pot fi inchiriate in regim hotelier, facilitand o sedere mai convenabila decat o cazare tipica la hotel, prin intimitatea si confortul oferit, evitand aglomeratia. Apartamentele sunt localizate si in acelasi bloc, insa si in blocuri diferite, distanta intre ele fiind de doar 2-3 minute.

Fiecare coltisor din cele 18 apartamente este gandit sa ofere o sedere frumoasa, linistita si calda, astfel incat oaspetii au la dispozitie tot ce este necesar: prosoape, papuci si produse cosmetice, toate personalizate. Locatia ofera un acces usor la toate punctele de interes din Brasov. Centrul Vechi, cu numeroase atractii turistice este la 4 km distanta, iar pentru pasionatii sporturilor de iarna, Poiana Brasov este la doar 20 de minute de mers cu masina.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Fumatul interzis
Cheie acces
Canale TV copii
Camere nefumători
Zonă fumători
Aer condiționat

Locatie