Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mama Cozonacilor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

,,Mama Cozonacilor' se afla la ,,capatul satului Simon', la aproximativ 6 km de Castelul Bran. Fiind construita in apropierea padurii ce urca pana sub abruptul Bucegilor, ,,Mama Cozonacilor' va ofera liniste, intimitate si o priveliste incantatoare in orice anotimp.


Cazare: Pensiunea ,,Mama Cozonacilor' este destinata folosintei exclusive a turistilor si are o capacitate de 29 de locuri de cazare: 12 camere structurate in 5 triple cu cate un pat matrimonial si unul de o persoana, 3 duble (twin) cu cate doua paturi de o persoana, iar celelalte 4 duble cu cate un pat matrimonial de doua persoane.

Facilitati: In curte sunt amplasate mese si pavilioane de lemn unde clientii isi pot petrece serile racoroase de vara in aer liber. Printre ele curge paraul care alimenteaza pastravaria si care, totodata, indeplineste si rolul de ,,frigider ecologic'. Pe dealul din spatele casei este amenajat un pavilion cu gratar si fantana, de unde se poate admira intreaga vale a satului.