Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saint Germain


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Saint Germain este amplasat in mijlocul centrului vechi al orasului Braila.

Hotelul dispune de 18 camere.
Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, aer conditionat, sistem central de incalzire, tururi cu bicicleta (cost suplimentar), tururi de mers pe jos (cost suplimentar), echipament de tenis (cost suplimentar), inchirieri biciclete (cost suplimentar), sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, internet wireless gratuit, parcare gratuita.

Facilitati camere: baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, articole de toaleta, TV LCD, televiziune prin cablu/satelit, seif, facilitati de bucatarie, internet wireless.

Descriere camere:
baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, articole de toaleta, TV LCD, televiziune prin cablu/satelit, seif, facilitati de bucatarie, internet wireless.

Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, aer conditionat, sistem central de incalzire, tururi cu bicicleta (cost suplimentar), tururi de mers pe jos (cost suplimentar), echipament de tenis (cost suplimentar), inchirieri biciclete (cost suplimentar), sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, internet wireless gratuit, parcare gratuita.

Locatie:
Hotelul Saint Germain este amplasat in mijlocul centrului vechi al orasului Braila.