Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4*

Locatie: Situat intr-o locatie idilica, Euphoria Club Hotel & Spa se ascunde intr-o padure cu copaci falnici, oferind "izolare" si "viata privata", cu vedere la munte si la partiile de schi. Euphoria Club Hotel & Spa este situat la aproximativ 3 km de centrul statiunii Borovets si de statia de telegondola

Cazare: Construit in 2011, renovat in 2012, detine 3 cladiri (fiecare cu 3 etaje si lift) si un bloc principal, 101 camere.
30 Studios (2 paturi normale, max.2 adulti), aprox. 30 mp - paturi separate, nicio posibilitate de pat suplimentar.
54 de apartamente cu 1 dormitor (2 paturi normale si 2 paturi suplimentare, max.4 adulti), aprox. 49-67 mp. Un dormitor cu un pat dublu si un living cu o canapea extensibila.
12 apartamente cu 2 dormitoare (4 paturi normale si un pat suplimentar, max.5 adulti), aprox.77-90 mp. Apartamentele de 2 camere sunt dispuse pe 2 nivele - doua dormitoare (unul cu un pat dublu, iar celalalt cu un pat dublu sau paturi separate) si un living room cu o canapea extensibila; doua bai.
5 vile cu 2 dormitoare (4 paturi regulate si un pat suplimentar, max.5 adulti), aprox. 130 mp. Pe doua nivele, cu un semineu si parcare privata.
Toate camerele au balcon, baie cu dus si cada, uscator de par, incalzire centrala, Wi-Fi (gratuit), telefon, TV satelit, seif in camera (gratuit), chicineta (2 plite si un frigider mic, niciun alt echipament); parchet; spatiu pentru depozitarea echipamentelor de schi personal.

Masa: mic dejun sau demipensiune.

Facilitati: receptie 24 de ore, Wi-Fi (gratuit), room service (contra cost), lobby bar cu TV si un semineu, 2 restaurante, crama, 3 sali de conferinta, sala de jocuri.

Copii: Patuturi (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, camera de joaca pentru copii, babysitting (la cerere, contra cost).

Gratuit: Utilizarea piscinei, jacuzzi, baie cu aburi, sauna, dusuri emotionale, Wi-Fi, shuttle pana la statia telegondolei (in timpul sezonului oficial de schi).

Contra cost: tratamente SPA, masaj, biliard, etc

Animale de companie: Animalelor de companie mici li se poate permite accesul - in urma confirmarii; se pot aplica taxe suplimentare.

Parcare: Parcarea si garajul sunt gratuite pentru oaspetii hotelului.

Site-ul hotelului: www.borovetseuphoria.com