Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WOW BODRUM RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

WOW Bodrum Resort este situat in cel mai frumos golf din Gümbet.Localizare
Hotelul se află în Gumbet la 6 km de centrul oraşului Bodrum

Piscina
Piscina exterioara cu sezlonguri, proape si umbrelute

Sport si agrement
Activitati sportive (volei, tenis de masa) si spectacole de seara zilnile, sala de jocuri, biliard, centru fitness, bai turcesti si sauna, lectie de tennis de 30 de minute pentru grupuri. Conta cost: masaj, coafor, centru de infrumusetare, jet-ski, parapanta, banana, ski nautic.

Facilitati hotel
Internet café si WiFi in lobby, lobby bar 24 h, bar la piscina, cafenea&bar, bar pe plaja, disco bar, restaurante a-la-carte (turcesc, Italian, mediteranean, grill – cu plata), restaurant Amadeus (mic-dejun, pranz si cina) cu facilitati pentru copii mici, unde exista si meniuri dietetic sau vegetariene. Pentru luna de miere, turistii vor fi intampinati cu flori, cos cu fructe, vin spumos si aperitive diverse, iar in prima zi , micul-dejun va fi servit in camera. Conta cost: babysitting, telefon si fax, serviciile medicale.

Facilitati camere
Camerele standard sau family au balcon sau terasa, telefon direct, grups sanitar cu cada , uscator de par si accesorii de baie, A/C si incalzire centralizata, mini-bar reincarcat zilnic (fara plata), Tv satelit, radio, seif (fara plata). Sunt disponibile si camere pentru nefumatori.

Plaja
Hotelul se afla pe plaja.

Facilitati pentru copii
Piscina cu tobogane, mini club si animatie

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie